Több, mint 1000 Insoric RealPower felhasználó világszerte.

A kérdés gyakran elhangzik: A RealPower tényleg annyira pontos és megbízható mint egy mérőpad?” Ezt könnyű a következő kérdéssel megválaszolni: “Mennyire pontosan lehet összehasonlítani a kettőt egymással… és a mérőpad kezelője mennyire jó, mennyire érti amit csinál?” Mit ér egy több millió EURO-s mérőpad, ha a kezelője a kulcsa?

Mi a teljesítménymérést az utcán, valós körülmények között valósítjuk meg.

Számtalan autót mértünk már meg az Insoric RealPower rendszerével. Az erdemények mindig pontosak, mivel a mérési technológia nagyon precíz. Teljes mértékben meg vagyunk győződve az ilyen mérési rendszernek az eredményességéről.

Az Insoric RealPower a tökéletes eszköze a módosított, tuningolt autók mérésének – a kezdetektől a végső eredményig. És ugyanúgy azoknak a vevőknek is, akik meg szeretnék tudni a különböző motortuning után autójuk teljesítményét, vagy csak megbizonyosodnának a gyár által megadott teljesítmény meglétéről. A teljesítménymérés az Insoric RealPower rendszerrel a jármű kerekeiről kerül kiszámításra. Rengeteg adatot rögzít egy rövid tesztút során, ideértve a kereken mért teljesítményt, motorteljesítményt, sebességet és maximális nyomatékot. USB csatlakozón keresztül az adatok könnyen kiolvashatóak.

Az Insoric RealPower rendszer az Insoric AG-vel és a svájci Rapperswillben található technikai egyetemmel történt közös együttműködés során lett kifejlesztve. Mi nem egy varázsszámokat generáló fantáziadobozról beszélünk, hanem egy tudományosan többszörösen is bizonyított, rettenetesen precíz mérőeszközről. A következő videóban többet is megmutatunk a RealPower fizikai működéséről.

Miért nem lehet nélkülözni az Insoric mérési rendszerét tuning előtt és után?

Teljes átláthatóság az ügyfelek / felhasználók számára

Rendszeresen érkeznek hozzánk ügyfelek, hogy autójuk teljesítényét leméressék. Sokan közülük átíratták a motorvezérlést (chiptuning) vagy mélyebben is belenyúltak a motorba, (teljes körű motortuning). Gyakran előfordul, hogy az ígért teljesítmény eltér a valóságtól. A meglepetések elkerülése végett és mielőtt még nagyobb összegeket fektetne a motortuningba, tájékozódjon Ön is a reálisan megvalósítható motortuning eredményeiről egy átlátható, azonnali eredményeket mutató rendszer használatával.

Konklúzió

Hasonló megállapításra már sokszor jutottunk: a kevesebb néha több. Az Insoric RealPower nélkül az optimális beállítás csak tapogatózás a sötétben. Az Insoric rendszerének ár/érték aránya egyszerűen verhetetlen és nincs konkurenciája. Érje el Ön is az optimális beállításokat, adja meg a tökéletes átláthatóságot és a hozzáértő, kvalifikált tuner elismerésének lehetőségét ügyfelei számára!