Keresés
Márka
Model
Generáció
Motor
Lóerő
MinMax-
Nyomaték
MinMax-

Lóerő és nyomaték beállítása:
Állítsd neked megfelelőre a teljesítményt, mi ez alapján készítjük el autódat!

Eredeti
  • 75 LE
  • 56 KW
  • 185 NM
Chiptuning után
  • 0 LE
  • 0 KW
  • 0 NM
Differencia
  • 0 LE (0%)
  • 0 KW (0%)
  • 0 NM (0%)
Választható extra opciók

EGR Kikapcsolás

EGR: (Exhaust Gas Recirculation valve) egy olyan szelep, amely a keletkezett kipufogógáz egy részét visszavezeti a motorba. Az EGR szelep sajnos sokszor lekoxolódik,leragad és nyitott állapotban megszorul. Ilyen esetben az autó használhatalan. Szoftveresen lekapcsolható.

DPF Kikapcsolás

A DPF (más néven Diesel Particulate Filter), egy szûrõ a kipufogó rendszerben, amely kiszûri a koromrészecskéket és a részecskéket a keletkezett kipufogó gázból. Sajnos, ha eltömödött akkor az autó úgynevezett vészüzemmódba (csökkentett módba) kerül. A részecskeszûrõ lekapcsolása 2 lépcsõs folyamat. Szükséges a fizikai eltávolítás és a szoftveres lekapcsolás is.

Hibakód törlés

A DTC-k, más néven diagnosztikai hibakódok amiket a motorvezérlõ (ECU) tárol el. Hibakódokat kiírása a motorvezérlõbõl lehetséges.

Flaps

Flap szelep/szívócsõ csappantyú: Csappantyúk a szívósorban amik kis örvényeket képeznek alacsonyabb fordulaton. Sajnos sokszor lekoxolódnak, megszorulnak sõt legroszabb esetben bekerülnek az égéstérbe és komoly károkat okozhatnak a motorban. Mûködését szoftveresen ki tudjuk kapcsolni,ha már probléma van vele,vagy probléma megelõzés céljából.

VMAX Kikapcsolás

Végsebesség korlátozó ami azt jelenti, hogy a beállított végsebességnél nagyobb sebességgel nem tud menni az autó. Ezt a korlátozót ki ki tudjuk kapcsolni szoftveresen.

ADBlue Kikapcsolás

Az Adblue más néven SCR egy olyan rendszer, amely adblue folyadékot fecskendez be a kipufogó rendszerbe. Sajnos sokszor kikristályosodik és nem mûködik. Ilyen esetben az autó úgynevezett vészüzemmódba (csökkentett módba) kerül, sőt bizonyos autómárkáknál vissza számol az SCR modul és egy adott érték alatt az autó el sem inditható. Ezt a rendszert szoftveresen ki tudjuk kapcsolni.

Pops & Bangs

Benzines autókra lehetséges, durrogás a kipufogó rendszerben, amelyet a gyújtás módosításával, plusz üzemanyag befecskendezésével érünk el.

Start Stop Kikapcsolás

A Start & Stop egy olyan rendszer, amely leállítja a motort, ha az autó nincs mozgásban (pl..piros lámpánál). A rendszer sok autóban egy gombbal kikapcsolható, de vannak olyan típusok ahol ez nem lehetséges. Amennyiben Önt is zavarja ennek a funkciónak megléte, szoftveresen ki tudjuk véglegesen kapcsolni.

Olvasási eljárások
Alientech KESSv2
Alientech KESSv2
Autotuner
Autotuner Autotuner
Alientech KESS3
Alientech KESS3
CMD CMDFlash
CMD CMDFlash
MagicMotorsport Flex
MagicMotorsport Flex
Dimsport New Genius
Dimsport New Genius
Árajánlat kérése